Ačiū, kad esate kartu!

Tautvydas Meldaikis
2020-10-04
2019 spalio 10 #WadeIntoAdventure pradžia, tiksliau, laikas, kai atsisveikinom su namiškiais ir su El Casito pajudėjome į vakarus.
- Aplankysim nuostabiausias pasaulio mokyklas! - šaukėm.
- Kaip? Kaip jūs visa tai padarysit? - aidėjo link mūsų.
- Jūs gal loterijoj laimėjot? - pridurdavo.
Na, kaip čia pasakius, laimėjom. Tikimybė patekti į šį pasaulį ir išsivirti jame košės yra 1 iš 400 trilijonų. Jeigu šitai skaitote, tai štai - iš 400 trilijonų, būtent jūsų pirštą truktelėjus, nuaidėjo didysis sprogimas.
Mingailės Žemaitytės-Meldaikės nuotrauka
Taigi, belieka patikėti, kad esame beribiai ir suprasti, kad šis gyvenimas prabėgs taip pat nepastebimai kaip bobų vasara. Mes neketiname mokyti kaip gyventi. Juk tai viso gyvenimo mokslas. Galime tik paskatinti mokyklas padėti jauniems žmonėms suprasti, kas yra gyvenimas. Kas yra pasitikėjimas, atsakomybė ir laisvė, kas yra iniciatyvumas, bendruomeniškumas, kritiniai taškai ir kableliai, kur yra šiaurė ir kur pietūs, kad pakeliui bus daugybė duobių ir kad yra ne tik šveicariškas peiliukas, bet ir lietuviškos kopėčios.
Kaip nėra vieno dydžio kiekvienai kojai, taip nėra ir vienintelio kelio kiekvienam žmogui. Visgi, visi turime galimybę prisidėti prie to, kad kiekvienas turėtų galimybę leistis į švietimo nuotykius, kad ir kas tai bebūtų.
Wade into Adventure bures pakėlė daugybė žmonių. Tai dar viena loterija, kurią laimėjome - žmonių tikėjimas Wade into Adventure. Sutelktinio finansavimo būdu surinkome 4207 eu. Šių žmonių dėka, aplankėme 19 nuostabiausių mokyklų ir susipažinom su 400 trilijonų galimybių viename žmoguje. Švietimo nuotykiai dėkingi Wade into Adventure.
Kviečiame pakelti galvas į viršų ir pasigrožėti dangaus mėlyne, kurios debesimi galime tapti kiekvienas. Kiek lašų savy nešam, priklauso nuo to, kiek prieš tai prigeriam lietaus. Paprasta fizika, nepaprastiems žmonėms, kuriems skiriame visą savo lietų ir linkime gyvybės:
Ignui Čepuliui, Gretai, Miglei Gedminei, Rasai Fischer, Vaidai Guobytei, Mantui, Eglei, Juozui ir Eivinai Motiekoms, J&J Medeišiams, Kristinai Balčiauskaitei, Sauliui Jegelevičiui, Taurui Laginauskui, Daumantui Vladarskiui, Juozui Staugaičiui, Justinai Šeputienei, Agnei Z., Ignui Daukšai, Ignui Poškai, Antanui Strazdui, Gabijai Kavaliauskaitei, Simui ir Andriui, Fosin Stalo Futbolo chebrai, Gabrielei Jauniūtei, Arminui Valūnui, Vyteniui Leonavičiui, Neringai Skrodienei, Solveigai Aijošiūtei, Ievai Medinytei, Ramintai Kabelkaitei, Ignui Geniui, Gabrielei Sabūnaitei, Dovilei Petreikienei, Domui Petroniui, Redai ir Dovui Vyšniauskams, Gintarei ir Kristijonui, Inesai Blėdienei, Justinui Jurkoniui, Andriui Šiaudiniui, Arinai Valiulytei, Emilijai Latėnaitei Beliauskienei, Tautvydui Šimkui, Indrei B., Giedrei Valavičiūtei, Ainei Petru, Domo ir Nojaus tėveliams, Andriui Kirmilui, Vytautui Sabaliui, Tomui Bičkovui, Andriui Baltrušaičiui, Evai Irbanavičiūtei, Guodai Garšvaitei, Evelinai Simaškaitei, Rasai Radzevičienei, Jonui Laniauskui, Jonui Vyšniauskui, Jurgitai Jurkonei, Andriui Baranauskui, Vytautui Jurkuvėnui, Ramūnui Adamoniui, Andželikai Rusteikienei, Ingai Kijanskaitei, Ignui Balčiūnui, Vytenei Kurtinaitytei, Beatrix Pahl, Vladui Lašui, Paulinai ir Mantui Kuraičiams, Ivetai Jocei, Editai Lisauskienei, Viltei Svarplytei, Giedrei Tallat-Kelpšaitei, Kęstučiui Stankūnui, Dagnei Gumbrevičiūtei, Marijai Šalaševičiūtei, Faustai Miežytei, Kasparui Kinčiui, Vytautui Puidokui, Pauliui Vecerai, Uršulei ir Mikalojui, Editai Plytninkaitei, Audriui ir Evelinai Globiams, Dovilei ir Mario Tarallo, Laurai Lukošiūtei, Arūnui Šleniui, Marijai Jurgelionienei, TĖVAMS, SESĖMS,SENELIAMS, BROLIAMS ir DRAUGAMS, babytei iš Dzūkijos, kuri perskaičius apie mudu laikraštyje panoro prisidėti ir 44 anonimams! 🙏
Taip pat Expedition.lt MagicLinen Spirithouse! Jūsų tiek daug, kad net ašara kaupias :) Ačiū JUMS! Tegu sugrįžta su kaupu, kai labiausiai reikės ir pačia reikšmingiausia forma.
Karinos Ikasalaitės nuotrauka

Prisidėk prie mūsų misijos
Naujausi įrašai
Prenumeruok Naujienlaiškį*
*ir sulauk Švietimo nuotykių savo pašte
Prenumeruoti
VšĮ "Švietimo nuotykiai", į. k. 305421935
Mingailė Žemaitytė-Meldaikė
Tautvydas Meldaikis
info@svietimonuotykiai.lt
© Švietimo nuotykiai